Wherify smanjuje cijenu GPS Locator za djecu - Mobilni - 2019

Anonim

Ova "povratak u školu" posebna sniženja cijena je za GPS Locator za djecu kupljen i isporučen od danas. "Oduvijek je bila dio naše dugoročne strategije kako bismo proširili doseg našeg inovativnog sigurnosnog rješenja za djecu i omogućili pristup većem broju potrošača", rekao je Timothy Neher, predsjednik i izvršni direktor tvrtke Wherify Wireless. "Kao tvrtka, sada smo u mogućnosti smanjiti cijenu lokalnog GPS tražitelja za djecu.

Ova značajna ušteda za potrošače također dolazi u vrijeme kada znamo da današnji zauzeti roditelji sve više traže troškovno učinkovite načine kako bi osigurali sigurnost djece. "Neher je dodao da će nova cijena za GPS lokator za djecu" odmah utjecati na kupnju napravio online putem Wherify.com ili stotine ovlaštenih Wherify trgovaca širom zemlje. "Wherify je GPS Locator za djecu za razliku od bilo kojeg mjesta-based usluga dostupna danas. Kroz konvergenciju Globalnog sustava pozicioniranja (GPS) i digitalnih bežičnih tehnologija - u kombinaciji s patentiranom tehnologijom Wherifyja - minijaturni lokator koji nosi ručni sat nudi testirano i dokazano sigurnosno rješenje koje roditeljima pruža mir i znaju da mogu locirati svoju djecu 24 sata jedan dan, sedam dana u tjednu. Roditelji, bilo na poslu, kod kuće ili na putovanju, mogu koristiti internet ili bilo koji telefon da brzo identificiraju lokaciju svoje djece u roku od nekoliko stopa, za oko minutu. U slučaju nužde, dijete ili roditelj mogu zatražiti hitan odgovor 911 i lokalna policija će biti poslana.

Wherify GPS Locator jedinstven je zbog svoje vlastite integracije GPS i digitalne bežične tehnologije, što rezultira minijaturnim sigurnosnim uređajem za djecu koji pruža brzu, točnu, pouzdanu i korisničku sigurnost.
"Iz konkurentske perspektive, današnja objava označava još jedan prag korak za Wherify koji će potaknuti potražnju za GPS lokatorom za djecu i ubrzati našu vodeću poziciju na tržištu", rekao je Neher. "Vrlo smo uzbuđeni zbog novih cijena za povratak u školu sezone. To će imati koristi našim klijentima i omogućiti nam da proširimo našu liniju proizvoda i usluga za lokaciju za tržište odraslih i drugih vertikalnih tržišta kao što su ispravci, provođenje zakona, automatsko oporavak i upravljanje voznim parkom i praćenje imovine. "Wherify GPS Locator za djecu je nude se u različitim bojama kako bi privukle djecu. Proizvod se prodaje na mreži putem web stranice tvrtke Wherify.com ili putem mreže ovlaštenih Wherify potrošačke elektronike