Toshiba pokreće nove dlanovnike - Mobilni - 2019

Anonim

Serija Pocket PC e350 / e355 sada je dostupna za 299 dolara, a bežični Pocket PC e750 / e755 Series dostupan je za 499 dolara. S programom Microsoft Windows Mobile 2003 za Pocket PC, novi Toshibin PDA uređaji nude veću mobilnost i produktivnost novim multimedijskim i zabavnim programima, uključujući Microsoft Windows Media Player 9 za Windows Mobile 2003, poboljšanu sinkronizaciju e-pošte i Wi-Fi® (IEEE 802.11b ) za otkrivanje bežične veze radi prikladnog pristupa bežičnom javnom hotspotu1. Također su uključene poznate aplikacije produktivnosti kao što su Pocket Word, Pocket Excel i Pocket Outlook.

"Toshiba nastavlja diverzificirati ponudu PDA-a sa značajkama za korporativno i potrošačko okruženje, uključujući bežičnu povezivost, povećanu mogućnost proširenja i dovoljno kapaciteta za pohranu", rekao je Oscar Koenders, potpredsjednik marketinga proizvoda i planiranje proizvoda diljem svijeta. "Softver Microsoft Windows Mobile 2003 za Pocket PC poboljšava iskustvo PDA-a tako što uključuje bolji način bežičnog povezivanja i isporuku novih multimedijskih aplikacija za mobilnog korisnika".

"Softver za Windows Mobile 2003 za Pocket PC-e je uzbudljiva nova platforma osmišljena kako bi korisnici PDA-a bili povezani i omogućiti im da uživaju u novim medijskim aplikacijama, bilo da su oni u uredu ili na cesti", izjavila je Juha Christensen, potpredsjednica korporacije Mobile Devices Division u Microsoft Corp. "Toshiba je prihvatio prednosti softvera Windows Mobile 2003 svojim novim ručnim uređajima, omogućujući svojim klijentima maksimiziranje punog potencijala PDA-a kao mobilnog alata za produktivnost."

Pocket PC e750 / e755 serije
Cijena po cijeni od samo 499 USD i namijenjena poslovnim korisnicima i profesionalnim potrošačima ima Pocket PC e750 / e755 seriju integriranu bežičnu povezivost Wi-Fi (IEEE 802.11b) koja korisnicima omogućuje provjeravanje e-pošte i pregledavanje datoteka s javnog hotspot-a ili drugih bežičnih locations1. Dodatno Toshibinoj tvrtki za razvoj novih govornih i podatkovnih aplikacija s Wi-Fi (IEEE 802.11b) bežičnom tehnologijom, Pocket PC e750 / e755 serija uključuje VoIP (Voice over IP) mogućnosti putem dodatne slušalice bez ruku putem integriranih slušalica / mikrofona priključak (potreban je dodatni softver i povezivanje s internetom).

Maksimiziranje upravljanja pohranom i funkcionalnosti proširenja, Pocket PC e750 / e755 Series nudi 96 MB memorije od čega 32 MB je namjenska NAND flash memorija. Datoteke, kritične aplikacije ili programi pohranjeni u NAND flash memoriji ostaju netaknuti čak i ako baterija uređaja radi ili se mora resetirati. Integrirani CompactFlash® II i Secure Digital