Sharp GX20 mobilni telefon - Mobilni - 2019

Anonim

Dodajte na to činjenicu da ovaj tanak mobitel s ugrađenim školjkama nudi i vanjski zaslon u boji, funkciju video poruka i ugrađenu digitalnu kameru koja može snimati fotografije u 310 000 piksela i makro perspektivi.
Sve to stvara model koji uzima slikovnu komunikaciju još jedan veliki korak naprijed.

Japanski Sharp GX20 nasljednik je Vodafone live! Sharp GX10i mobilni telefon, a opremljen je nizom novih značajki kako bi dodatno unaprijedio iskustvo mobilne komunikacije u zvuku i slikama u boji. Osim svih poboljšanja u kvaliteti slike i funkcijama fotoaparata, Sharp GX20 posjeduje i namjenski gumb na Vodafone live portalu, tako da korisnici mogu pristupiti svim uslugama u
Vodafone uživo! još brže.

"Drago nam je što možemo pokrenuti Sharp GX20 na švedskom tržištu. Ovaj model idealan je za sve usluge u Vodafone live!, A sa svojim fantastičnom kvalitetom slike i sofisticiranim finesima fotoaparata pruža korisnicima najveći mogući doživljaj mobilne komunikacije u boji i slici. Sharp GX20 jasan je primjer mobitela prilagođenih europskom tržištu koji se sve više približavaju onome što je trenutno dostupno u Japanu ", kaže GÃran Mannerstrà ¥ le, direktorica za potrošačke poslove Vodafonea.

Dvostruki zaslon u boji
Sharp GX20 nudi dvostruke zaslone u boji, s glavnim zaslonom (LCD) i vanjskim zaslonom veličine pečata koji prikazuje 65, 536 boja. Glavni zaslon ima ne manje od 240 x 320 boda, što stvara fantastičnu oštru sliku koja je bogata kontrastom, a zaslon je također veći nego u prethodnom modelu. Vanjski zaslon ima razlučivost od 60 x 80 piksela, u kojoj korisnik može na isti način kao i za glavni zaslon odabrati svoju pozadinu i dobiti informacije o tome tko zove, kao i vrijeme i datum. Vanjski zaslon također ima važnu funkciju kada korisnik želi snimiti autoportret, jer služi i kao pretraživač kamere.

Digitalna kamera s video funkcijom, makro perspektivom i svjetiljkom Ugrađena digitalna kamera u Sharp GX20 opremljena je s nizom finesses. Fotoaparat ima 310 000 razlučivosti piksela, tri postavke zuma i objektiv koji se može postaviti u makro perspektivi kada želite izvući izbliza. Fotoaparat snima fotografije u tri različite veličine i može pohraniti oko 173 sitnih slika (120 x 160 piksela), 75 srednjih (240 x 320) ili 37 velikih slika (480 x 640). Mobilni telefon također je opremljen svjetiljkom uz objektiv, što pomaže da se osvijetli objekti pri snimanju fotografija u lošem svjetlu. Sharp GX20 također nudi korisnicima mogućnost snimanja video zapisa u trajanju od 10-20 sekundi, koji se može poslati kao Video-MMS na druge mobilne telefone s video funkcijom ili na e-mail adrese *.

Širok raspon Java igara
Sharp GX20 je optimalno prilagođen za boje, zvuk i slike koje nude usluge Vodafone live! Ima posvećenu tipku među ključevima, što korisniku vodi izravno na širok raspon usluga, igara i zabave Vodafone livea. Na primjer, ove jeseni više od 20 Java igara iz serije igara u Vodafoneu uživo! bit će prilagođen Sharp GX20, a fantastična kvaliteta slike mobilnog telefona dodatno povećava doživljaj mobilnog igranja. Java igre lako se mogu preuzeti s Vodafone live! portal na mobitel, po cijeni između 30 i 50 kr. Nakon što je igra preuzeta, korisnik može igrati onoliko često koliko on ili ona želi. Nadolazeće igre za Sharp GX20 uključuju FIFA Football 2003 Mobile International Edition i EA Tiger Woods PGA Tour Mobile Edition.

Slike i rasprava možete pronaći ovdje:
//forums.designtechnica.com/showthread.php?s=&threadid=2993