SAMSUNG NAJAVLJUJE VLASTITU "OTVORENU" MOBILNU PLATFORMU - BADA - TECHCRUNCH - MOBILNI - 2019

Anonim

Kao što je Sesame Street trenutno slavi svoju 40. obljetnicu, sada se čini kao dobar vremenski period kao i za nas da bismo prakticirali naše prebrojavanje

,

mobilnih operacijskih sustava / platformi. 1. 2. 3. 4. 5. Darn, ruka mi je nestala iz prstiju! Pa, bez obzira na to, Samsung misli da ima dosta mjesta za više i da je skinuo vlastitu, novu otvorenu mobilnu platformu, Bada.

Yup, još jedan mobilni OS koji ulijeva ulice dolazi u prosincu, a ime je bada (što znači "ocean" na korejskom). U slučaju da ste se pitali, ime je bilo:

odabranog za prenošenje neograničene mogućnosti potencijalnih aplikacija koje se mogu kreirati pomoću nove platforme. Također se upućuje na Samsungovu predanost raznim otvorenim platformama u mobilnoj industriji.

Ali dovoljno o njegovu značenju

,

što je? Pa, prema službenoj najavi, bada će programerima ponuditi lakši način stvaranja aplikacija za "milijune novih Samsung" telefona, a potrošačima pružiti "zabavna i raznolika mobilna iskustva". Samsung kaže da će nova platforma biti jednostavna za razvojne programere da koriste "osobito u području aplikacija koje koriste web usluge" i omogućit će programerima da uključe sofisticirane i atraktivne korisničke sučelje za svoje aplikacije.

Platforma je također prepriječena kao prijevoznik-friendly, pružajući za "jednostavno integrirati platformu

,

tako da mobilni operateri mogu pružiti jedinstvenu i diferenciranu uslugu svojim klijentima ", rekao je dr. Hosoo Lee, izvršni potpredsjednik i voditelj Media Solution Centra tvrtke Samsung Electronics, " bada će biti Samsungov orijentir, ikonska nova platforma koja donosi neusporedivu priliku za operateri, programeri i korisnici mobilnih telefona Samsung širom svijeta. "

Službena stranica otišla je ranije danas. Samsung će također biti domaćin službenog lansiranja u Londonu negdje sljedećeg mjeseca gdje će također preuzeti svoj SDB bada.