AŽURIRANJE 2.1 PUTA: GLAZBENA PODUDARANJA, NIKE + PODRŠKA I API KOJI JOŠ NE MOŽETE KORISTITI - TECHCRUNCH - MOBILNI - 2019

Anonim

Oduševljeni da svoje probleme o privatnosti zateknu iza sebe, direktor tvrtke Path Dave Morin upravo je povukao zastore na novom Path 2.1 ažuriranju na događaju u San Franciscu, a već se oblikuje doozy.

Morin primjećuje da fotografije čine najveći dio od 100 milijuna + trenutaka koji se dijele putem Path i da bi ih učinili još sjećanju, ažuriranje 2.1 uključuje poboljšane kontrole fokusiranja / ekspozicije, novi Pow! Objektiv koji će vam podignuti vaše snimke s nekim štihom i ugađanje njihovih postojećih objektiva. Nažalost, obožavatelji Androida, većina tih ažuriranja za fotoaparat sada su samo za iOS.

Na raspolaganju je i funkcija glazbene podudarnosti, koja korisnicima omogućuje Shazam-esque sposobnost prepoznavanja i dijeljenja točno onih pjesama koje slušaju. Kako bi se to dogodilo, Put se udružio s tvrtkom GraceNote kako bi omogućio funkcionalnost prepoznavanja glazbe izravno unutar aplikacije.

Fitness buffs također mogu cijeniti činjenicu da Put 2.1 igra lijepo s Nike + fitness platformi. Pokreti prijavljeni u aplikaciji Nike + GPS mogu se dijeliti s putničkim sljedbenicima (ako ste dovoljno hrabri - nitko ne treba vidjeti moje patetično ponašanje) koji mogu navijati ljude iz same Path-a. Ažuriranje 2.1 ažurira i podršku za novootkriveni gizmo za praćenje fitness trake goriva, iako točno kako interpretira mjerne podatke poput Nikeovih FuelPointa još uvijek nije jasno. Korisnici Androida doista ne mogu uhvatiti pauzu, jer je to i funkcija samo za iOS.

Naravno, za Nike da skrene takvo čarobnjaštvo za podjelu dobro raspoložive za kondiciju, potrebna mu je pomoć od Path-a, a Morin je u tom smislu objavio da je službeni API s kojim su trenutno vrlo selektivni. Dosad je Nike jedina druga tvrtka s kojom je pristupila, a Morin se nada da će stvari sada zadržati prilično suzdržan - pristup API-ju sada će biti čvrsto kontroliran, iako će na kraju biti dostupan javnosti.

Nike me smatraju zamišljenim izborom za prvog partnera - Sarah na PandoDaily napominje da su predsjednik Uprave Morin i glava Jawboner Hosain Rahman očito prijatelji, ali Nike donosi neku moćnu snagu marke na stol i može dati Pathu neku dodatnu moć zadržavanja.

2.1 ažuriranje već je uživo u App Storeu, ali imam osjećaj da su među vama neprekinuti sudionici već izvukli okidač.

razvoju

,