Orange otkriva novi smartphone Handspring - Mobilni - 2019

Anonim

Pokretanje predstavlja važan potez za Handspring na europskom tržištu i još jedan pokušaj Orangea da uspostavi čvrstu podlogu na krcatom tržištu takozvanih "pametnih telefona".

Sa slimnim dizajnom koji pomaže pri privlačenju korisnika mobilnih telefona, Treo 600 ima e-poštu, pregledavanje weba i MP3 reprodukciju glazbe, a može snimiti i slati slike s ugrađenog fotoaparata.

Palm Inc PALM.O, koji je u procesu kupnje Handspringa, pružit će svoj OS5 softver za upravljanje osobnim informacijama za novi Treo, koji je u lipnju nazvao "Best of Show" na konferenciji tehnologije CeBit America.

Predsjednik uprave Handspring Donna Dubinsky, primijetivši da je novi Treo izgledao kao da se prodaje u Europi pred Sjedinjenim Državama, rekao je da je to dobar primjer mnogo raspravljane konvergencije između mobilnih i računalnih tehnologija.

"Čini se kao da bi bilo očito kako staviti ove stvari zajedno, ali to nije", rekla je novinarima na konferenciji za novinare u utorak u Londonu.

Orange, većinski vlasnik France Telecoma, rekao je da će Treo prodati uz Orange SPV, pametni telefon razvijen s Palmovim suparnikom Microsoftom. Naravna ekskluzivnost Treo u Europi trajala bi za "značajan vremenski period", rekao je jedan izvršni direktor, odbijajući dati ciljeve prodaje Treo.

Oko 100.000 SPV-a prodano je od njezina lansiranja prošle godine, a analitičari su ga vidjeli kao razočaravajuće u usporedbi s dva milijuna Live! mobitela koje je prodao Orangeov suparnik Vodafone.

Dostupan na 35 milijuna Narančastih kupaca na svojim tri ključne teritorije od listopada, Treo 600 će koštati 300 funti (478 dolara) u Britaniji, 399-459 eura ($ 449-516) u Francuskoj, a ekvivalent 499-679 eura u Švicarskoj, sve ovisno o razini ugovora.

Uskoro će biti dostupan i na Handspringovu web mjestu i bežičnom operatoru Sprint PCS Group u Sjevernoj Americi.

Vođe industrije kao što su Nokia, Motorola i Ericsson prodaju desetke pametnih telefona. Kanada's Research In Motion nastavlja prodavati BlackBerry uređaje, a neki proizvođači telefona prodaju modele koje upravljaju softverom tvrtke Symbian i Microsoft.

Treo 600 model također ima utor za proširenje za prijenosne memorijske kartice i ugrađenu kameru. Bit će dostupan u standardima mobilne komunikacije CDMA i GSM-GPRS, ovisno o verziji proizvoda.

Izvor: Reuters