ŽIVE OD JABUČNOG WWDC 2018 KEYNOTE - TECHCRUNCH - MOBILNI - 2019

Anonim

Ponovno je to vrijeme. Ovog jutra započinje Appleova godišnja konferencija o World Wide Developers Conferenceu. To je tjedan programiranja usredotočen na programere, no veliki jutarnji događaj ima nešto za svakoga. Evo kratkog razbijanja onoga što se vjerojatno može očekivati ​​kada Tim Cook napravi pozornicu jutros.

Glavni će se poziv najvjerojatnije usredotočiti na najave oko iOS 12 i MACOS 10.14 - u stvari, imali smo malo pregleda posljednjeg tijekom vikenda. WatchOS i HomeKit vjerojatno će dobiti i neku ljubav, zajedno s ARKit, koji je na središtu pozornosti na događaju, ovoga puta prošle godine.

Što se tiče hardvera - očekujte od Applea da nam baci i nekoliko kostiju na toj fronti - iako su velike vijesti oko iPhonea, iPada i slično vjerojatno spremljene za još jedan dan. Osim toga, nebo - ili strop gornjeg stola u San Joseu - granica je.

Vidjet ćemo vas ovdje u 10:00 PT / 1PM ET / 5PM GMT