GOOGLE PREGLEDAVA SLJEDEĆU VERZIJU GOOGLE MAPA ZA ANDROID I IOS, KOJE DOLAZE OVOG LJETA - TECHCRUNCH - MOBILNI - 2019

Anonim

Na svojoj konferenciji za razvojne programere I / O danas je Google pregledao sljedeću verziju Google karata za mobitele. Googleov direktor Google Karata Daniel Graf demoirao je novu verziju na pozornici i prikazao nove značajke, uključujući i integrirane popise Zagata, više recenzija na više mjesta i obnovljene upute i iskustva s navigacijom (što sada uključuje upozorenja o incidentima u stvarnom vremenu i dinamičko preusmjeravanje), Nova verzija usluge Maps for mobile lansirat će se kasnije ovog ljeta.

Graf je napomenuo da je Google Maps za iPhone bio "ogroman uspjeh" (i davao korisnicima točnije informacije od Appleovih vlastitih karata). Međutim, novi doživljaji Karata trebaju biti osobniji od ranijih inačica. Korisnici sada mogu ocijeniti restorane i druge lokalne tvrtke izravno s karata koristeći novu ocjenu s pet zvjezdica, umjesto uobičajene Zagatove ljestvice od 30 stupnjeva.

U toj verziji također je nova integrirana iskustva s Googleovim ponudama koja će olakšati pronalaženje besplatnih ponuda usluge Googleove usluge dnevnih ponuda.

Sve ovo će također doći do novog doživljaja karata za tablete.